keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

sunny silence








Luonto, hiljaisuus, kamera ja minä. Yhtälö, josta minä tykkään tosi paljon! Ihan täydellistä kuljeksia vain tyynessä ilmassa auringonpaisteessa ilman ajantajua ja päämäärää. Tämäkin kuvausreissu hieman venähti, kun lähdin lintutornille hetken mielijohteesta. Mutta ei siinä mitään, mukavaa oli rentoutua kuljeksimalla yksin metsikon keskellä, vaikka hyttyset meinasikin välillä syödä elävältä.  

Tulin tuossa kuvailureissulla ajatelleeksi kaikenlaista, muun muassa että kesä on vierähtänyt ihan kamalan äkkiä, sitä on jäljellä enää noin kuukausi, huhhuh! Tuntuu että on niiiiiin paljon asioita tekemättä! Mutta silti tähän kesään on mahtunut vaikka mitä: unelmakesätyö, shoppailua, vuorokausiympäristä löhöilyä, telttailua, nuotiolla istumista kavereiden kanssa yöllä, aamuyöllä alikulkutunnelissa sekoilua, ikävöintiä ja ihania hetkiä ihanien ihmisten kanssa, naurukuolemia ja herkuttelua. 

Mutta vielä on tämä kuukausi aikaa, ja aion tarttua tilaisuuksiin tehdä jotain huippua! Hyvää alkanutta heinäkuuta kaikille, muistakaa viettää huippu loppukesä! ♥

Ps. Vaihdoin muuten bannerin, niin kuin voi huomata. Tämä siksi, että edellisen värit eivät sopineet oikein kuviin, jotka on tosi usein vihreen sävyisiä. Toivottavasti tajusitte! :D

4 kommenttia:

  1. Tosi suloinen blogi sulla :) Ihanat hyvälaatuiset ja isot kuvat, niistä iso plussa! Lupaavan oloinen blogi, jään seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! toivottavasti tykästyt ja liityt :)

      Poista
  2. Tositosi kivoja kuvia ja tykkään ihan älyttömästi sun bannerista! (:

    http://almaaustraliassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista