keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

beauty of nature


Look deep into nature, and then you will understand everything better.
- Albert Einstein

8 kommenttia:

  1. Vau mitä kuvia!

    http://annasophiadiy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! Omat suosikkini ovat ylin ja toiseksi viimeinen, koska niissä on ihanat värit (mun suosikkiväri, hahaa). Tuo lainaus on myös hyvä lisä tähän postaukseen, Einsteinin sitaatit ovat niin upeasti muotoiltuja ja täynnä ajatuksia, joten niihin on aina kiva törmäillä. :-)

    Mä en oikein syty kokovalkoisille ulkoasuille, joten ulkoasu jätti mut aika kylmäksi. Blogi kaipaisi jotain väriä tuomaan ilmeikkyyttä ja kuvastamaan persoonallisuutta. Teksti näyttäisi siistimmältä molempiin reunoihin tasattuna ja vähän häiritsee, kun sun kuvissa on hieman marginia tuolla oikeassa reunassa, eli ne ei ole tekstin kanssa samalla tasolla. (Voit poistaa turhan marginin muokkaamalla postausta ja poistamalla tekstin "margin-bottom: 1em; margin-right: 1em;" postauseditorin HTML-puolelta.) Blogisi on vasta alussa, joten syvällisempää analyysia on vaikeaa tehdä; toivon kuitenkin, että uskallat lähteä kokeilemaan ja luomaan omaa, sillä kuten itsekin ensimmäisessä postauksessasi sanoit, valokuvauspainotteisia lifestyleblogeja on tusinassa ainakin kolmetoista. Hyvää kesää! :-)

    PS. Sanavarmennus kannattaa ottaa pois käytöstä kommentoinnin yhteydestä. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakentavasta palautteesta! Otan käsittelyyn nämä puutteet :) ja joo, unohdin ottaa sanavarmennuksen pois, vaikka aioinkin :) hyvää kesää myös sulle! :)

      Poista
  3. Aivan upeita kuvia! Etenkin ensimmäinen ja viimeinen pisti silmään. Ensimmäisessä ihanat värit ja viimeisessä kivasti tarkennettu. Sait juuri lukijan :)

    ❤: Kaarin / Dreams About the Eternity

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! mukava että ryhdyit lukijaksi :)

      Poista