sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

the end and the beginning

Hei kaikki!

Nimeni on Minttu ja täytän heinäkuussa 16 vuotta. Olen kirjoittanut blogia aikaisemminkin, mutta inspiraationi katosi talven tullessa (päivät olivat täysin samanlaisia koulupäiviä, joten mitään kirjoitettavaa ei oikein ollut). Nyt olen taas saanut uutta intoa, uuden kameran ja kesäkin on täällä, joten nyt olisi loistava hetki aloittaa bloggaaminen uudestaan. 

Blogini tulee olemaan valokuvauspainotteinen lifestyleblogi (jollaisia on 13 tusinassa). Pyrin koko ajan kehittymään valokuvaamisessa ja bloggaamisessa, joten älkää välittäkö jos alku on hieman haparoivaa!






Jotta tämä aloituspostaus ei jäisi ihan tyngäksi, ajattelin kertoa hieman eilispäivästä. Päätin eilen siis peruskoulun. Päivä oli hieno, mutta samalla myös kamalan haikea! Siinä vaiheessa kun ysit olivat laulaneet laulunsa, ja oli aika hyvästellä totuus iski päin kasvoja. En näe enää näitä samoja kasvoja joka päivä, en tule tähän kouluun enään, hui! Mutta silti täytyy pysyä positiivisena, koska vanhan loppu on uuden alku! 

Seuraavaksi tämä tyttö lähtee valloittamaan ravintola-, hotelli- ja catering-alan koulua uudelle paikkakunnalle. Saa nähdä mitä se sitten tuo tullessaan! Mutta ensin nautitaan kesästä!

Mutta ei mulla muuta kuin tervetuloa seuraamaan blogiani ja toivottavasti tykkäsitte tästä hieman sekavasta aloituspostauksesta!

Ps. huomatkaa oikealla olevat instagram- ja ask.fm -painikkeet, joista voitte käydä stalkkaamassa mua vähän enemmän! Niin, ja aina voi kysyä lisää, kerron mielelläni :)


12 kommenttia:

  1. Tosi ihana blogi ja oot päässyt hyvään alkuun. Itsekin vasta loin blogini uudestaan samanlaisen kirjoitusinspiraatiopuutteen takia. :')

    http://neeeaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa hirmu kivalta jo nyt, kirjotat ihanasti :3 ja oot tosi kaunis!

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. tosi hyvä alotus! toivottavasti jaksat postata etkä lopeta iha heti. tsemppii uuteen blogiin ja ihanaa kesää :)

    http://chifeesini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivon samaa! kesällä on ainakin paljon enemmän tekemistä ja kuvattavaa että sillä saralla ainakaan ei inspiraatio pitäisi loppua :) ja varmaan syksylläkin sitten jatkuu koska uusi paikkakunta ja koulu niin niistä riittää kerrottavaa :) kiitos!

      Poista
  4. vähänkö kiva alotus ja toi asu on aivan ihana :))

    http://www.by-mmaria.blogspot.fi/

    Lukion ekalla opiskeleva tyttö kirjoittelee blogiinsa niin päivän asuista ja ostoksista kuin ruokaresepteistä ja matkoistakin. Blogissa on myös ohjeita ja vinkkejä ja mukaan mahtuu myös pieniä paloja omasta arjesta. Kaikki tämä tietysti isojen ja hyvälaatuisten kuvien kera! :)

    - blogissa linkitä blogisi-postaus meneillään! -

    VastaaPoista
  5. kivan olonen blogi ja ihana banneri! MÄ JÄÄN TÄNNE :)
    http://klikmirandariekki.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. onpas tosi kivan oloinen blogi sulla, alku vaikuttaa tosi hyvältä! :) uusimpien postausten luontokuvat olivat myös todella kesäisiä ja kauniita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! tykkään itsekin noista luontokuvista :)

      Poista